Grasgroen is een frisse en jonge onderneming met een heldere en onderscheidende kijk op visuele communicatie. Vanaf 2006 is ons bureau een inspirerende werkomgeving voor creatievelingen, ontwikkelaars, marketeers, conceptdenkers en onze klanten. U bent dan ook altijd welkom om dromen, woorden, concepten, strategieën en ideeën met ons te delen. Wij maken er frisse en overtuigende communicatie van!

Webbureau

Grasgroen staat voor unieke,moderne websites en webshops (& Apps) die voldoen aan de richtlijnen voor webdesign, usability (gebruiksvriendelijkheid)  en ontwikkeltechnieken. Waarbij het creatieve proces van webdesignvolgt op een goed en uitgewerkt concept en dus aansluit bij de doelgroep(en) en cultuur van uw bedrijf.

 

Projecten

Wij vinden dat een website, App of webshop projectmatig, dus volgensverwachting en planning opgeleverd moet worden. Waarbij u daarna als afnemer zelf eigenaar bent van de website of webshop. Wij vinden het tevens belangrijk dat de website of webshop volledig door u beheerd kan worden met een innovatief, eenvoudig en toekomstgericht beheersysteem (CMS).

 

Meerwaarde

Onze klanten zijn hierdoor ook onzeambassadeurs, immers, tevreden klanten zorgen mede voor onze positieve uitstralingin de markt. En wij zijn in vele branches en markten actief, of het nu een startend bedrijf betreft, een ZZP-er of een onderneming aan de bovenkant van het MKB, wij kunnen met verschillende producten meerwaarde bieden.

 

Compleet

Grasgroen vindt dat een website aan veel verschillende voorwaarden moet voldoen. Natuurlijk wilt u geïnteresseerde bezoekers trekken en zorgen dat ze weer terugkomen. Dus devindbaarheid (Google en andere zoekmachines), SEO, is erg belangrijk. Maar ook een bijzonder en uniekontwerp is van groot belang. Het ontwerp van uw website moet immers aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf en aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

 

Content management

Gebruiksvriendelijkheid, SEO en toegankelijkheid (usability) zijn belangrijke aspecten bij het ontwerpen en de ontwikkeling van een website. Grasgroen Media zorgt altijd voor een zoekmachine vriendelijke opbouw van de website. Door het gebruik van ons Clean&Fresh Content Management Systeem (CMS) is de website optimaal indexeerbaar door zoekmachines, zoals Googleen Yahoo.

 

De beheerder van de website is ook een belangrijke gebruiker. Ook voor deze doelgroep zorgen wij voor een omgeving waarbij de website eenvoudig te beheren is. Een omgeving waarbij de beheerder precies kan wat nodig is, niets meer of minder. Usabillity en gebruiksvriendelijkheid is ook aan de beheerkantessentieel.

 

Navigatie

Het navigeren door een website hoort simpel enlogisch te zijn, wij houden hier dan ook al rekening mee tijdens het ontwerpen van een website. Net zoals in een winkel is op uw website de klant koning, onze websites bieden de bezoekers net dat beetje extra.

 

Conclusie

Er bestaat bij ons niet zoiets als een standaardoplossing. Een projectmatige aanpak met duidelijke afspraken vooraf en mijlpalen kunt u van ons verwachten. Door veel aandacht te besteden aan het doel van de website, het doelgroeponderzoek en duidelijk projectmanagement ontstaan unieke website concepten. Voor zowel het webdesign als webdevelopment levert Grasgroen unieke oplossingen binnen de afgesprokentijd. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je website werkt!

 

Functionele en uniekevormgeving, onberispelijke techniek en het toepassen van usability aspecten vinden wij essentieel. De conceptdenkers, grafische vormgevers, webdesigners en webdevelopers van Grasgroen lopen vooropin deze groeimarkt.