Branding

Grasgroen ontwikkelt, met veel enthousiasme en liefde. In co-creatie bedachte concepten en strategien zorgen voor passende merken, huisstijlen en huisstijlproducten zoals logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, borden en reclame.

Visuele communicatie is, zeg maar, echt ons ding!

Van droom naar vorm

Bij het ontwikkelen van een aansprekende huisstijl en identiteit, zijn de kernwaarden van uw bedrijf en de doelgroepwensen het uitgangspunt voor al onze ontwerpen. Wij kunnen de vertaalslag maken van een gedachte naar een woord en vervolgens van het woord naar de juiste vorm. Daarmee zorgen we voor samenhang, herkenbaarheid en dus voor een eigen visuele identiteit. Op die manier creëren wij een product dat op de juiste manier overkomt bij de doelgroepen en waarin de onderneming zich herkent.

Waardecreatie

Een goede huisstijl is veel meer dan zomaar een creatief bedacht logo ontwerp. Een goede huisstijl geeft de juiste beleving bij de klant, prospect en uw medewerkers. Het moet een vertrouwd gevoel geven bij uw bedrijf en in het aanbod van diensten en producten. Een goede huisstijl verdient zich eenvoudig terug in de toekomst.

Natuurlijk bekijken wij ook graag samen of uw huidige logo of/en de huisstijl nog past bij uw identiteit en doelgroepwensen. Met onze kennis en ervaring van de branche in combinatie met onze competentie in branding / huisstijlen, kan een revitalisatie een juiste beslissing zijn.

Overtuigd

Grasgroen is een inspirerende werkomgeving voor creatievelingen, ontwikkelaars, marketeers en conceptbedenkers. U bent bij ons altijd welkom om dromen, woorden, concepten, strategieën en ideeën met ons te delen. Wij maken er frisse en overtuigende communicatie van!

Contact opnemen