Grasgroen

Email nieuwsbrieven: uw -direct marketing- tool

E-mail nieuwsbrieven zijn een fantastische direct marketing tool. Er zijn geen print-en distributiekosten, ze zijn snel te verspreiden en het aantal potentiële lezers is enorm.

 

E-mail nieuwsbrieven zijn ideaal om:

Uw merkbekendheid en zichtbaarheid te vergroten
Bezoekers vaker op uw site te krijgen
Uw reputatie als 'autoriteit' te verstevigen
Een lange-termijn relatie met de klant op te bouwen

 

Grasgroen biedt een (CMS) module aan waarmee u zelf uw (HTML) E-mail nieuwsbrieven kunt samenstellen en versturen. Het ontwerp van de nieuwsbrieven, in uw eigen huisstijl, wordt door Grasgroen ontworpen en voor u als template beschikbaar gesteld. U kunt dan onbeperkt E-mail nieuwsbrieven versturen naar uw relaties.

 

Software installatie niet nodig
Overal online benaderbaar
Nederlandstalige interface
Geen programmeer kennis nodig
Voor starters en gevorderden
Koppelingen met social media

HTML nieuwsbrief op maat
In uw eigen huisstijl
Door Grasgroen ontworpen
Getest in alle mail-clients
CMS module+template uw eigendom
Verzending via (b.v.) MailChimp

 

December aanbieding:  eenmalig  € 295,-

 

Grasgroen Media

 

Responsive design: One site fits all

Websites die gebouwd worden volgens het principe van responsive webdesign, passen zich automatisch aan naar het gebruikte beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd goed zichtbaar zijn.

Mobiele apparaten

Mobiele apparaten worden steeds meer gebruikt. Zo is voorspeld dat er in 2013 meer mensen via een mobiel apparaat (smart phone, tablet) op het internet kijken dan via een gewone computer. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van netbooks (kleine laptops) en zijn ook beeldschermen van groot formaat in opkomst. Het resultaat hiervan is dat er simpelweg geen standaard beeldscherm resolutie is waarvoor ontworpen kan worden. Terwijl het een paar jaar geleden nog voldoende was om een website er goed uit te laten zien op 1024x768 pixels en te zorgen dat alles functioneerde op de overige resoluties, is dat nu niet meer van toepassing. De oplossing wordt responsive webdesign genoemd.

 

Simpel gezegd, responsive websites passen zich aan naar de beeldscherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Wanneer de bezoeker een groot beeldscherm heeft dan zal er veel ruimte in de breedte zijn op het scherm, waardoor er plek is voor meerdere elementen naast elkaar. Wordt er echter gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPad tablet, dan worden de tekst en de afbeeldingen op de website hier automatisch op aangepast. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen kleiner worden geschaald, zodat deze in zijn geheel in het scherm van de iPad passen. Indien de website wordt bezocht op een smartphone, zorgt bovenstaand proces ervoor dat teksten en afbeeldingen optimaal worden weergegeven, aangepast aan het schermformaat van de bezoeker.

 

Grasgroen Media

 


Grasgroen - Marktweg 75 - 8444AC Heerenveen - T: 050 800 32 78 - info@grasgroen.com
Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.