Grasgroen

Nieuwe succesvolle website vanaf € 100,- per maand

Een website is voor uw bedrijf niet meer weg te denken. Internet is het meest gebruikte communicatiekanaal, ook om een indruk van uw bedrijf te vormen of om extra informatie te verzamelen. Daarom is een goede website, gebouwd volgens de laatste specificaties, zoekmachine vriendelijk en functioneel ingericht steeds belangrijker. Kortom een professionele website die ook daadwerkelijk meerwaarde biedt. Grasgroen heeft veel ervaring met het ontwerpen, relaiseren en beheren van succesvolle websites. 

Om de eenmalige (hogere) kosten te voorkomen, heeft Grasgroen een nieuwe mogelijkheid vanaf januari 2013: uw website leasen!

 

Uniek ontworpen website
Vriendelijk CMS 
Nederlandstalige interface
Geen programmeer kennis nodig
U beheert zelf
Koppelingen met social media

Inclusief hosting en domeinregistratie
Inclusief Grasgroen ondersteuning
2 jarig of 3 jarig contract
Altijd modern en bij de tijd
Onbeperkt Emailaccounts
'Operational' lease

 

Al voor € 100,- per maand heeft u een unieke, maatwerk website. Aangezien website bij ons altijd maatwerk zijn, zal het maandbedrag afhangen van de specifieke functionalieteit op uw website. Neem contact met ons op om direct te horen wat voor u het maandbedrag wordt.

 

Voorbeeld:

Omschrijving:
Voor een Dansschool een compleet op maat gemaakte high-end bedrijfswebsite. Inclusief formulieren, Blog, Nieuws, Socialemedia koppelingen, twitterfeed, Gallery, Google analytics etc. Inclusief hosting en helpdeskondersteuning. Gratis updates van nieuwe technieken. Zoekmachinevriendelijk. Gebruiksvriendelijk CMS.

Extra:
Eigen reserveringsysteem op maat gemaakt

contract:
3 jaar

Prijs:
€ 125,- per maand (excl. btw)

 

Grasgroen Media

 

Responsive design: One site fits all

Websites die gebouwd worden volgens het principe van responsive webdesign, passen zich automatisch aan naar het gebruikte beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd goed zichtbaar zijn.

Mobiele apparaten

Mobiele apparaten worden steeds meer gebruikt. Zo is voorspeld dat er in 2013 meer mensen via een mobiel apparaat (smart phone, tablet) op het internet kijken dan via een gewone computer. Daarbij wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van netbooks (kleine laptops) en zijn ook beeldschermen van groot formaat in opkomst. Het resultaat hiervan is dat er simpelweg geen standaard beeldscherm resolutie is waarvoor ontworpen kan worden. Terwijl het een paar jaar geleden nog voldoende was om een website er goed uit te laten zien op 1024x768 pixels en te zorgen dat alles functioneerde op de overige resoluties, is dat nu niet meer van toepassing. De oplossing wordt responsive webdesign genoemd.

 

Simpel gezegd, responsive websites passen zich aan naar de beeldscherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Wanneer de bezoeker een groot beeldscherm heeft dan zal er veel ruimte in de breedte zijn op het scherm, waardoor er plek is voor meerdere elementen naast elkaar. Wordt er echter gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPad tablet, dan worden de tekst en de afbeeldingen op de website hier automatisch op aangepast. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld afbeeldingen kleiner worden geschaald, zodat deze in zijn geheel in het scherm van de iPad passen. Indien de website wordt bezocht op een smartphone, zorgt bovenstaand proces ervoor dat teksten en afbeeldingen optimaal worden weergegeven, aangepast aan het schermformaat van de bezoeker.

 

Grasgroen Media

 


Grasgroen - Marktweg 75 - 8444AC Heerenveen - T: 050 800 32 78 - info@grasgroen.com
Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.