Grasgroen

Responsive website

Misschien heeft u er weleens van gehoord ‘een responsive website’.  Een responsive website past zich volledig aan het scherm aan waarop deze getoond wordt. Door het toenemende gebruik van online informatie en het groeiende aantal apparaten is dit van belang. Wanneer uw website niet mobiel- of tablet vriendelijk is zullen bezoekers snel verder surfen. Het gevolg? Verlies van potentiële klanten en een daling van de positie in Google.

Het zat er al een tijdje aan te komen: Google heeft ook nog eens een wereldwijde update aangekondigd (sinds 21 april 2015). Je kunt die aankondiging lezen op nu.nl. Zij schrijven: "Naar verwachting zal deze verandering een grote impact hebben op de zoekresultaten op smartphones en op het verkeer naar websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel. De zoekresultaten op pc's en tablets blijven onveranderd." Aangezien de meeste bezoekers tegenwoordig via een mobiel apparaat binnen komen, kan de impact groot zijn.

Heeft u nog geen responsive website? Voorkom dat dit gevolgen gaat hebben en maak een afspraak met Grasgroen. Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanaf de invoering van responsive HTML, ontwerpt en ontwikkeld Grasgroen standaard responsive websites en webshops voor haar klanten.

Het is groen, speelt met vorm en wil u helpen!

Wij zijn Grasgroen, een creatieve studio en webbureau. Met veel enthousiastme verzorgen wij prikkelende communicatie en creatieve concepten. Wij geloven in co-creatie, waarmee we samen met u slimme communicatieconcepten bedenken dat het doel dient en raak schiet! Al bijna 10 jaar verleggen wij met veel plezier elke dag onze grenzen om tot de beste oplossingen te komen.

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, conceptontwikkeling, ontzettende goede websites, marketingproducten of drukwerk nodig? Wij ontzorgen u door een totaalaanbod te verzorgen. Wij komen graag bij u langs om luisteren wat u wilt, droomt en vooral oplossingsgericht mee te denken om vragen of problemen om te zetten in nieuwe mogelijkheden. Samen komen we zo tot de juiste strategie en acties om het doel te bereiken. Juist in deze tijd is creaitiviteit de oplossing om gebaande paden te doorbreken. Wij zijn volledig transparant en kunnen u met een gestructuureerde aanpak, effectief en kostenefficient bedienen.

U kunt bij ons terecht voor haast alle communicatiemiddelen, of het nu gaat om een logo, huisstijl, responsive website, webshop, brochure of (verkoop)concepten. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden en vraag gewoon een vrijblijvend en orienterend creatief gesprek aan. Wij helpen graag, laten niemand zwemmen, ontzorgen waar dat handig is en hebben kennis van vele branches en bedrijven.


Grasgroen - Marktweg 75 - 8444AC Heerenveen - T: 050 800 32 78 - info@grasgroen.com
Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.