Webbureau

Grasgroen staat voor unieke, moderne responsive websites en webshops (& Apps) die voldoen aan de richtlijnen voor webdesign, usability (gebruiksvriendelijkheid)  en ontwikkeltechnieken. Na het in co-creatie samen bedenken en bepalen van het concept en strategie, volgt het creatieve proces van webdesign wat volledig aansluit bij uw doelgroep(en) en cultuur van uw bedrijf.


Een responsive website of webshop, geschikt voor alle schermen.

Projecten

Wij vinden dat een website, app of webshop transparant en projectmatig, dus volgens verwachting en planning opgeleverd moet worden. Waarbij u daarna zelf eigenaar bent van de website, app of webshop. Wij vinden het tevens belangrijk dat de website of webshop volledig door u beheerd kan worden met een innovatief, eenvoudig en toekomstgericht beheersysteem (CMS). Dit kan een Open Source systeem zijn, zoals Wordpress, of een meer gebruiksvriendelijk en op maat gemaakte mogelijkheid.

Meerwaarde

Onze klanten zijn door goede ervaringen ook onze ambassadeurs, immers, tevreden klanten zorgen mede voor onze positieve uitstraling in de markt. En wij zijn in vele branches en markten actief, of het nu een startend bedrijf betreft, een ZZP-er of een onderneming aan de bovenkant van het MKB, in Nederland of buitenland, wij bewijzen met verschillende producten een meerwaarde te bieden.

Compleet

Grasgroen vindt dat een website aan veel verschillende voorwaarden moet voldoen. Natuurlijk wilt u geïnteresseerde bezoekers trekken en zorgen dat ze weer terugkomen. Dus de vindbaarheid (Google en andere zoekmachines), SEO, is erg belangrijk. Maar ook een bijzonder en uniek ontwerp is van groot belang. Het ontwerp van uw website moet immers aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf en aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat u met onze producten, voor de troepen uit, weer jaren succesvol kunt zijn.

Content management

Gebruiksvriendelijkheid, responsive opbouw, SEO (zoekmachine optimalisatie) en toegankelijkheid (usability) zijn belangrijke aspecten bij het ontwerpen en de ontwikkeling van een website. Grasgroen Media zorgt altijd voor een zoekmachine vriendelijke opbouw van de website. Door het gebruik van ons Clean&Fresh Content Management Systeem (CMS) is de website optimaal indexeerbaar door zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo.

De beheerder van de website is ook een belangrijke gebruiker. Ook voor deze doelgroep zorgen wij voor een omgeving waarbij de website eenvoudig te beheren is. Een omgeving waarbij de beheerder precies kan wat nodig is, niets meer of minder. Usabillity en gebruiksvriendelijkheid is ook aan de beheerkant essentieel.

Navigatie

Het navigeren door een website hoort simpel en logisch te zijn, wij houden hier dan ook al rekening mee tijdens het ontwerpen van een website. Net zoals in een winkel is op uw website de klant koning, onze websites bieden de bezoekers net dat beetje extra.

Conclusie

Er bestaat bij ons niet zoiets als een standaard oplossing. Een projectmatige aanpak met duidelijke afspraken vooraf en mijlpalen kunt u van ons verwachten. Door veel aandacht te besteden aan het doel van de website, het doelgroeponderzoek en duidelijk projectmanagement ontstaan unieke website concepten. Voor zowel het webdesign als webdevelopment levert Grasgroen unieke oplossingen binnen de afgesproken tijd. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je website werkt!

Functionele en unieke vormgeving, onberispelijke techniek en het toepassen van usability aspecten vinden wij essentieel. De conceptdenkers, grafische vormgevers, webdesigners en webdevelopers van Grasgroen lopen voorop in deze voortdurend veranderende wereld.

Contact opnemen